Κατασκευή Ιστοσελίδων

Κατασκευή ιστοσελίδων & eshop στα μέτρα του πελάτη. Αντιμετωπίζουμε κάθε project ξεχωριστά ξεκινώντας κάθε φορά από το μηδέν, με συνέπεια και λογικές τιμές κάνουμε την ιδέα σας πράξη. Το διαδίκτυο έχει μπει για τα καλά στη ζωή μας και το ηλεκτρονικό εμπόριο παρουσιάζει κάθε χρόνο αύξηση 10%. Έχετε πλέον την δυνατότητα να μεγαλώσετε την επιχείρηση σας και να βρείτε νέους πελάτες εύκολα, οικονομικά και το κυριότερο χωρίς κρυφές χρεώσεις. Κάντε ένα νέο ξεκίνημα μαζί μας.


Responsive Σχεδίαση

Ο Responsive Σχεδιασμός δημιουργεί ιστοσελίδες για το μέλλον του σύγχρονου σχεδιασμού ιστοσελίδας καθιστώντας όμορφες σε πολλαπλές συσκευές όπως smartphone, tablets, ultrabooks κ.α.. Τι κάνει μια Responsive ιστοσελίδα ? Μια responsive ιστοσελίδα είναι μια ιστοσελίδα που προσαρμόζεται στη συσκευή του κάθε επισκέπτη, είτε το desktop pc, το smartphone ή το tablet . Μια responsive ιστοσελίδα μεταβάλλει δυναμικά το μέγεθος το περιεχόμενο της και τις εικόνες της για μια ποικιλία από διαφορετικά μεγέθη οθόνης, προκειμένου να εξασφαλιστεί η ιστοσελίδα να είναι αποτελεσματική και εύκολη στη χρήση σε οποιαδήποτε συσκευή.

Ταχέως αναπτυσσόμενη χρήση mobile συσκευών.
Η χρήση του mobile συσκευών αναπτύσσεται με εξαιρετικά γρήγορο ρυθμό που παρουσιάζοντας μία τεράστια ευκαιρία. Μια ιστοσελίδα που δεν έχει βελτιστοποιηθεί για χρήση mobile δεν εκμεταλλεύεται την  ευκαιρία χάνει μεγαλό μερίδιο στην αγορά. Ο σχεδιασμός των ιστοσελίδων παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα τόσο από επιτραπέζιους και φορητούς χρήστες.
Αποδοτική από άποψη χρόνου και κόστους.
Μπορεί να μειώσει δραστικά τα  το χρόνο και το κόστος ανάπτυξης. Αντί να ξοδεύεται χρόνο και  χρήμα στην οικοδόμηση  μίας ξεχωριστή mobile ιστοσελίδας μπορείτε να έχετε και τα δύο σε μία μόνο ιστοσελίδα.
Βέλτιστη πρακτική για  υψηλή κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης σε mobile συσκευές.
Ο Responsive σχεδιασμός είναι η προτεινόμενη επιλογή, όταν πρόκειται να κάνει την ιστοσελίδα σας mobile friendly αλλά και search engine friendly. Με την δημιουργίας μίας ενιαίας δυναμικής ιστοσελίδας τόσο για επιτραπέζιους υπολογιστές όσο και για mobile συσκευές, θα καταστεί ευκολότερο για τις μηχανές αναζήτησης να κατανοήσουν και να εξυπηρετήσουν το περιεχόμενό της.


Content Management Systems CMS

Η ισχυρή και επεκτάσιμη λύση ενός CMS που προσαρμόζεται  στις ανάγκες του πελάτη. Το μέλλον είναι εδώ.
Τι είναι CMS ?
Tα Συστήματα Διαχείρισης Περιεχομένου (ΣΔΠ, Content Management Systems, CMS) είναι διαδικτυακές εφαρμογές που επιτρέπουν την online τροποποίηση του περιεχομένου μίας ιστοσελίδας. Οι διαχειριστές μέσω του διαδικτύου ενημερώνουν το περιεχόμενο του CMS, το οποίο είναι εγκατεστημένο σ' ένα server. Οι αλλαγές αυτές ανανεώνονται αυτόματα πάλι μέσω του διαδικτύου, σε όλους τους επισκέπτες και χρήστες . Με απλά λόγια, ένα CMS είναι ένα λογισμικό που διευκολύνει τη δημιουργία, δημοσίευση, διανομή, οργάνωση και διαχείριση του online περιεχομένου. Όπως θα δείτε παρακάτω, τα περισσότερα CMS μοιάζουν πολύ με το λογισμικό επεξεργασίας κειμένου, όπως το Word της Microsoft. Ανάλογα με τις ανάγκες και τη στελέχωση του πελάτη σε προσωπικό , το CMS μπορεί να σχεδιαστεί για χρήση από εξειδικευμένο προγραμματιστή ή μπορεί να είναι τόσο απλό και και εύχρηστο ακόμη και από ανθρώπους που έχουν βασικές γνώσεις υπολογιστή. Δηλαδή τα CMS μπορούν να παρέχουν την βέλτιστη λύση προγραμματιστικά αλλά και  οικονομικά ! Τέτοια CMS είναι το Wordpress το Drupal και το Magento.

Wordpress VS Drupal VS Magento

Πλεονεκτήματα Wordpress Magento Drupal
Ανοιχτός Κώδικας
Δουλεύει καλά με σελίδες πλούσιες σε περιεχόμενο όπως Blog ή εταιρικές σελίδες  
Μικρό/Μέτριο σε μέγεθος eshop    
Μεγάλο σε μέγεθος eshop  
Εύκολα παραμετροποιήσιμο    
SEO friendly
Καλό για ιστοσελίδες πολλαπλών χρήσεων  
Tips

Δεν είναι ιδανικό για προσαρμοσμένες ιστοσελίδες με σύνθετα χαρακτηριστικά

Δύσκολο και δαπανηρό για να προσαρμοστεί 

Ιδανικό για σύνθετα και απαιτητικά Project

 

 

Ποιό είναι το κόστος μιας ιστοσελίδας ?

Η απάντηση δεν μπορεί να δοθεί άμεσα καθώς οι απαιτήσεις από πελάτη σε πελάτη διαφέρουν και αλλάζουν το κόστος της σελίδας. Ενδεικτικά μία απλή ενημερωτική μπορεί να κοστίζει από 300€ . Αφουγκραζόμενοι τις ανάγκες των καιρών προσπαθούμε να  παρέχουμε υψηλού επιπέδου υπηρεσίες οικονομικά.

Ποιό είναι το κόστος ενός eshop?

Η απάντηση και εδώ δεν μπορεί να δοθεί μονολεκτικά καθώς υπάρχουν παράγοντες που μεταβάλλουν το κόστος ενός eshop όπως το πλήθος των προιόντων ή το πλήθος των τρόπων πληρωμής. Ενδεικτικά το κόστος ενός eshop ξεκινάει από τα 650€.

Επικοινωνήστε μαζί μας να συζητήσουμε για το project σας και να σας δώσουμε μία προσφορά.

ΕΔΩ μπορείτε να δείτε τις δουλειές μας.